Het assortiment van Feuermeister® bestaat uit kwalitatief hoogwaardige barbecuehandschoenen en premium leren schorten. Feuermeister® maakt al sinds 1919 beschermende handschoenen voor de professionele markt en is een absolute must have voor de fans van top BBQ producten! Feuermeister® staat voor Duitse Gründlichkeit en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

 

Premium Barbecue handschoenen: De premium barbecue handschoenen van Feuermeister® bestaan uit twee types, te weten de zwarte aramide handschoenen en de rode leren handschoenen. Of je nu kiest voor de rode of de zwarte variant, met deze handschoenen van Feuermeister® koop je een kwalitatief zéér hoogwaardig product. De premium handschoenen van Feuermeister® voldoen aan de laatste NEN-EN388 (schuren, snijden, scheuren) en NEN-EN477 (hittebestendigheid en vuurvastheid) normen! Let daar op bij het vergelijken en aankopen van bbq handschoenen! Lang niet alle merken hebben dit. Vanaf april 2018 verplicht in geheel Europa!

 

Premium Leren schorten: De premium leren schorten van Feuermaster® zijn gemaakt van kwalitatief eersteklas soepel rundleer (Duitse koeien en Duitse leerlooierij), degelijke en robuuste sluitingen en gespen, hoogwaardige klinknagels en dubbel gestikte naden. Een schort van Feuermaster® gaat een leven lang mee! De schorten van Feuermaster® zijn er in vier kleuren, te weten cognac, antraciet, rood en zwart. Het modieuze rode en het zwarte schort zijn gemaakt van zéér flexibel en krasvast nappa-leer (bovenste laag van de runderhuid) en zijn behandeld en daardoor vuilafstotend. De varianten Cognac en Antraciet zijn van dikker en kwalitatief zeer goed leer vervaardigd en hebben een coole en robuuste look!

Met de premium leren accesoires van Feuermeister® haal je een bijzonder fraai, duurzaam en geweldig product in huis!