The OLD Com: “We distribute outdoor lifestyle” voor de Europese dealermarkt.

Vanuit een eigen distributiecentrum met showroom in het Twentse Haaksbergen richt The OLD Com zich sinds 2005 (eerder vanuit Oldenzaal en bekend onder de naam Grandhall Europe B.V.) op de Europese tussenhandel van bekende buitenmerken. Het assortiment omvat barbecues, terrasverwarmers, hoogwaardige buitenkeukens, Dutch Ovens, buitenhaarden en andere artikelen op het gebied van outdoor lifestyle. Innovatie, design, kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke sleutelwoorden binnen het bedrijf.

Erkende topmerken die The OLD Com vertegenwoordigt, zijn: Grandhall, HEATSTRIP, Camp Chef, Crossray+ BBQ, Le Maître, GrillGrate, Grate Goods, Feuermeister & Buschbeck.

THE
OLD COM
GESCHIEDENIS

Sinds 2005 zijn wij actief binnen het Europese Outdoor Lifestyle segment. Begonnen vanuit Oldenzaal, bekend onder de naam Grandhall Europe B.V.. Nauw samenwerkend met onze merken om verbeteringen en innovatie het productassortiment continu door te voeren om de Europese markt zo goed mogelijk te kunnen voorzien van hun Outdoor Lyfestyle. Dit werd in de markt zo goed ontvangen dat in 2014 de benodigde uitbreiding van ons distributiecentrum werd gerealiseerd met een verhuizing naar Haaksbergen.

Vanuit Haaksbergen werden er steeds meer kwaliteitsmerken toegevoegd om het productassortiment voor de Outdoor Lifestyle nog completer te maken. De showroom werd vergroot en het magazijn en logistiek hebben een automatiseringsupgrade gekregen. Met de huidige distributie van 9 merken is er in 2018 besloten dat de visie en uitstraling beter past met een naam waar we voor staan: The Outdoor Lifestyle Distribution Company. En dat vertaalde zich naar The OLD Com B.V.

Wij van the OLD Com delen graag kennis, onze Outdoor zienswijze en houden van samenwerkingen. Voor onze afnemers bieden we daarom complete ondersteuning op het gebied van marketing, communicatie, sales en aftersales. Door het vertrouwen in onze producten zijn we voorraadhoudend en kunnen we onze levertijden kort houden.

Ontdek
onze
merken